info@jnhyreshus.se

Välkommen Till Oss På Casolino Koncernen!

Bostäder & lokaler

Majoriteten av våra fastigheter är belägna i samhället Bjärnum ca 15 km från Hässleholms centrum. Vårt bestånd består av villor, radhus & lägenheter. I Svedala har vi för närvarande 4 lägenheter & inhyser även Svedala Montessoriförskola i våra lokaler i Norrskog. Vår vision är att du som hyresgäst alltid ska känna dig trygg & bekväm med ditt boende & att vi ska ha en god personlig dialog med varandra. Vi renoverar & förbättra våra fastigheter kontinuerligt för allas trevnad & säkerhet.

BYGGTJÄNST

Frakt & Byggtjänst Syd AB

Vi har en komplett byggtjänstavdelning där vi utför alla typer av renoveringar & byggnationer, allt från träddäck till totalrenovering av bostäder. Från och med 1 september erbjuder vi även totalentreprenader på badrum då vi tillhandahåller egen erfaren personal inom våtrum/kakel/mattsättning.  Våra arbetsområden är främst Svedala och Hässleholm/Osby med omnejd.

EKONOMI

Casolino Consulting

Konsultering, bokföring & företagstjänster – Casolino Consulting.

Vi erbjuder löpande bokföring & konsultering för mindre bolag i vårt bolag Casolino Consulting AB, samt konsultering för bolag i expansionsfas där man behöver hjälp med strukturering & strategiska upplägg.